Eu am dat 50 de euro pe el ... dupa parerea mea isi merita banii.
Descriere: mp3/mp4 player...are o camera foto/video de 3.2 mp destul de bn ptr un player audio/video...ceva joculetze sa nu te plictisesti ...citeste fisiere txt (bun de copiat) :p . filmele se vad foarte bine...cu subtitrare ... 4 gb memorie interna...slot de card.. io zic ca isi merita banii :D ..!


iale si baga ...cat mai ai timp :)


TOATE DREPTURILE REZERVATE ebac2009 !!! (Download)(format pdf)
....si in format .jpg.... click


De-a lungul timpului, s-a aflat că berea are şi alte efecte în afară de potolirea setei. Aceasta datorită procesului de fermentaţie. Părerea multor specialişti este că berea poate fi încadrată în rîndul alimentelor datorită conţinutului ridicat în glucide şi substanţe proteice. Berea, în general, are o compoziţie chimică complexă, conţinînd: glucide 4-5 la sută (dextrine, maltoză şi glucoză), substanţe proteice 0,2-0,7 la sută, elemente minerale 0,1-0,4 la sută (din care potasiu 30-40 mg la litru, calciu 60-90 mg la litru, precum şi magneziu, fier, sodiu, arsen, cupru, zinc, fluor, mangan etc.), vitamine (B1, B2, B6, PP, acid pantotenic, biotină, inozitol, acid folic, acid paraaminobenzoic), substanţe amare, substanţe tonante, glicerol, acizi, substanţe colorante şi aromatice, toate naturale. Berea oferă între 280-57 Kcal/l. Avînd o valoare nutritivă mare, poate fi considerată, pe bună dreptate, şi aliment. În România, la ora actuală, se fac demersuri pentru a se scoate berea din grupa băuturilor alcoolice şi introducerea ei în grupa alimentelor, ceea ce ar putea face să coste mult mai puţin.

Peste toate, berea se constituie şi ca un supliment alimentar preţios în hrana omului, un litru de bere oferind 27 la sută din dieta zilnică necesară de aminoacizi ca metionina şi lizina, 29 la sută din valină şi 46 la sută din fenilalonină, aceştia făcînd parte din cei 20 de aminoacizi numiţi "esenţiali", care constituie materia primă pentru proteine – «cărămizile vieţii»".

Glucidele şi aminoacizii sînt factori esenţiali pentru obţinerea energiei şi inducerea unor sinteze de noi proteine umane. Lipsa lor conduce la scăderea timpului de reacţie, a capacităţii de concentrare şi la scăderea forţei musculare.

Daca vrei ceva proaspat, mai ai rabdare pana in iunie atunci cand va fi lansarea noului joc Prototype. Dezvoltat de Radical Entertainment, Prototype va fi un joc care deschide un nou gen dupa parerea mea: total destruction. Vei juca rolul lui Alex Mercer si te trezesti la morga, chiar inainte sa fii disecat. Nu ai memorie, dar esti incarcat de ura si pofta de razbunare. Asta pentru ca esti chiar the Prototype, un experiment nereusit. Ai aptitudini supraomenesti pentru ca poti consuma pur si simplu oameni si deghiza in oricine, avand la dispozitie materialul lor genetic. In Prototype nu ai nevoie de arme pentru ca iti poti transforma bratele in sabii, ghiare, pumni cu forta uriasa sau dezvolti o musculatura supraomeneasca. Practic poti distruge orice, oricum, oricand. De fapt jocul va fi un haos total asupra orasului New York pentru ca nimeni nu te poate opri. Sau…mai stii? Un clip cu gameplay-ul jocului poti vedea mai jos.














Joc pt Symbian S60 v2
Rezolutie : 176x208 | Testat: 6680 | Provided by Tony™

| Download |





Joc pt Symbian S60 v2
Rezolutie : 176x208 | Testat: 6680 | Provided by Tony™

| Download |


Mivan Development intră pe piaţa de birouri şi de logistică din Bucureşti. Grupul irlandez, care a anunţat dezvoltarea a 10 mall-uri în România în următorii patru ani, va investi circa 400 de milioane de euro în două proiecte. "Ne interesează foarte mult să intrăm pe segmentul spaţiilor de birouri din Bucureşti. Avem deja un teren de nouă hectare şi dorim să realizăm un «business campus», dar încă ne gândim la structura acestuia. Pentru acest proiect vom investi circa 300 de milioane de euro", a declarat agenţiei Mediafax John Houghton, property director pentru România al Mivan Development. Mivan are în curs de realizare un proiect rezidenţial în Capitală, în zona Dristor, New Town Residence, ansamblu care cuprinde 655 de apartamente şi unul de logostică, în partea de nord a Bucureştiului. Valoarea terenurilor deţinute de Mivan în România se ridică la circa 150 de milioane de euro, iar investiţiile pe care compania le va realiza în următorii patru-cinci ani pe piaţa locală se vor situa în jurul valorii de un miliard de euro. Compania de construcţii şi dezvoltări imobiliare Mivan Group are birouri în Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu şi Orientul Îndepărtat.

Mall-uri sub brandul Tiago

Compania, care operează în România din 1998, a anunţat în luna septembrie că va investi, în parteneriat cu grupul irlandez Moritz, 700 de milioane de euro pentru construcţia a 10 centre comerciale în România, sun brandul Tiago. Mall-urile vor fi construite în oraşe cu peste 100.000 de locuitori, precum Oradea, Târgu Mureş, Ploieşti, Bacău, Braşov, Sibiu, Galaţi, Craiova, Baia Mare şi Arad. Fiecare unitate va necesita o investiţie de peste 70 de milioane de euro. "Am achiziţionat deja terenuri pentru proiectele din Oradea, Ploieşti, Târgu Mureş, Ploieşti, Braşov, Bacău şi Sibiu şi căutăm acum amplasamente pentru celelalte trei investiţii", a precizat reprezentantul Mivan. Pe lângă reţeaua Tiago, Mivan are în derulare în Bucureşti dezvoltarea centrului comercial Liberty Center, a cărei valoare de piaţă după finalizare, în anul 2008, va fi de cel puţin 130 de milioane de euro. Compania a alocat pentru acest proiect 70 de milioane de euro.


Cinematograful include 7 sali de proiectie si 1.100 de locuri.Programul de vizionare este intre orele 10:00 si 22:00.
Patinoarul interior va fi deschis zilnic dupa acelasi program, 10:00-22:00, iar in primele 6 luni vizitatorii vor plati 7 RON (70.000 lei vechi) pentru o ora de patinat. Pretul include si inchirierea unei perechi de patine, scopul fiind ca "patinoarul sa fie accesibil tuturor vizitatorilor", a afirmat Marius Barbu, Retail Development Director Mivan.

In materie de mancare, oferta include Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, Starbucks, Living şi Asia. Vizitatorii vor gasi si servicii conexe precum banci, agentii de turism, farmacii sau servicii de telecomunicatii.